Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vastré Bouw- & Timmerwerken

Vastré Bouw & Timmerwerken

Harrie Vastré is geen onbekende in Loon op Zand. Samen met zijn vrouw Karin heeft hij heel lang een Hubo-vestging gehad aan De Hoogt.

Tegenwoordig zie je vaak de busjes van Vastré door het dorp rijden. Vastré is de naam van het familiebedrijf met vader Harrie en zoon Nicky Vastré. Harrie was al begonnen met zijn klusbedrijf terwijl de Hubo nog open was. De klussen werden steeds groter en hij kreeg het steeds drukker. Daarnaast wilde Nicky niet zo graag in de winkel staan en vindt hij het klussen des te leuker.
Als team werken vader en zoon nu ruim 12 jaar samen en verzorgen ze de uitvoering van zowel kleine als grote werken. Timmerwerken, aanbouw, verbouw en renovatie maar ook aftimmerwerken, interieurtimmer-werken voor badkamer, toilet, keukens, woonkamers en veranda’s.

De klanten komen uit Loon op Zand, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk. Zoals elk ander klusbedrijf heeft het bedrijf goed te werken.
Aan de Van Immerseelstraat is het bedrijf bezig met een grote verbouwing. Alles doen ze zelf met uitzondering van het stukadoorswerk, Dit maakt dat ze zowat elke verbouwing, renovatie en aftimmerwerk of interieurtimmerwerken aankunnen. Harrie is zichtbaar trots op het bedrijf en Nicky werkt met veel plezier.

Sinds een aantal maanden is het bedrijf verplaatst naar een andere locatie op De Hoogt. Hier kan het bedrijf zich verder ontwikkelen.

De foto’s zijn gemaakt op 28 september en 18 oktober 2023

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?