Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Quadwereld by Bart Powersports

Quadwereld by Bart Powersports

Sinds begin november is aan De Hoogt 33 het bedrijf Quadwereld by Powersports gevestigd. Eigenaar van dit bedrijf is Bart de Jongh (niet op de foto’s). Sinds hij het bedrijf in 2008 oprichtte kende het een stormachtige ontwikkeling. De groei van het bedrijf maakte steeds grotere onderkomens nodig. Gestart in Loon op Zand, uitgeweken naar Tilburg en nu weer terug in Loon op Zand. Een beetje oost, west, thuis best.
Naast Bart (sales) werken bij dit mooi opgezette bedrijf ook Rutger van den Hout en Mario Henein in de werkplaats. De aftersales wordt verzorgd door Ruud van Loon.
Er staan heel veel nieuwe quads in de showroom, maar de werkplaats is een belangrijk onderdeel van dit bedrijf. Van heine en ver worden quads aangeboden voor onderhoud en reparatie. Rutger en Mario hebben het er druk mee

De foto’s zijn gemaakt op 4 december 2020.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?