Meer recente blogs.

Van kroegbaas naar fietsenmaker


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Van kroegbaas naar fietsenmaker

Velen van ons kennen Joris Goutziers als de voormalige kroegbaas van De Kiosk. Begin van dit jaar stopte hij met het drukke bestaan als eigenaar van een goed lopend eetcafé. Hij wou het wat rustiger aan doen. Joris schoolde zich tot fietsenmaker. Met de stormachtige opkomst van e-bikes is dat een technisch hoogwaardig beroep waar veel behoefte aan is.
Sinds vorige week heeft Joris zijn eigen werkplaats aan 18. Hij is min of meer te gast bij het bedrijf van zijn broer René. Morgen vertel ik daar meer over. De werkplaats is een beetje verborgen maar je kunt hem vinden als je van de inrijdt en kort daarna rechts gaat (zo ongeveer tegenover de showroom van B&G Caravans).
Op één van de foto’s van dit album kun je de openingstijden van De zien. Je kunt voor een reparatie binnenlopen tijdens de openingstijden. Vooraf bellen kan ook, het nummer van Joris is 06 429 789 42. E-bikes worden voorlopig alleen op donderdag gerepareerd.

De foto’s zijn gemaakt op 20 november 2020.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.