Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Van kroegbaas naar fietsenmaker

Van kroegbaas naar fietsenmaker

Velen van ons kennen Joris Goutziers als de voormalige kroegbaas van De Kiosk. Begin van dit jaar stopte hij met het drukke bestaan als eigenaar van een goed lopend eetcafé. Hij wou het wat rustiger aan doen. Joris schoolde zich tot fietsenmaker. Met de stormachtige opkomst van e-bikes is dat een technisch hoogwaardig beroep waar veel behoefte aan is.
Sinds vorige week heeft Joris zijn eigen werkplaats aan De Hoogt 18. Hij is min of meer te gast bij het bedrijf Houtsmederij van zijn broer René. Morgen vertel ik daar meer over. De werkplaats is een beetje verborgen maar je kunt hem vinden als je van de Hoge Steenweg De Hoogt inrijdt en kort daarna rechts gaat (zo ongeveer tegenover de showroom van B&G Caravans).
Op één van de foto’s van dit album kun je de openingstijden van De Fietsenmaker zien. Je kunt voor een reparatie binnenlopen tijdens de openingstijden. Vooraf bellen kan ook, het nummer van Joris is 06 429 789 42. E-bikes worden voorlopig alleen op donderdag gerepareerd.

De foto’s zijn gemaakt op 20 november 2020.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?