Meer recente blogs.

Ondersteun de site Loonsfotowerk.nl

Kosten

Het bezoek aan deze site is gratis, net zoals dit het geval is bij heel veel andere sites. Dat is natuurlijk fijn. Toch is het internet niet gratis. Het huren van webruimte kost geld. En voor het bouwen en onderhouden van een site heb je programma’s nodig die meestal ook niet voor niets zijn. Om uit de kosten te komen kun je de site op twee verschillende manieren ondersteunen.

Bestel bij Bol.com via deze site

Tegenwoordig kopen we heel veel online. Via Bol.com is heel veel te koop. Als je iets bij deze webshop wilt kopen dan kun je Loonsfotowerk.nl steunen zonder dat het je een cent kost. Het enige wat je daarvoor moet doen is op een banner van Bol.com klikken bij de fotoblogs. Vervolgens doe je je bestelling bij Bol.com. Het is een kleine moeite en ik ben er erg blij mee.
Koop overigens zo veel mogelijk lokaal. Maar niet alles is in Loon op Zand te koop…

Donaties

Door middel van een kleine donatie, al dan niet periodiek, kun je laten blijken dat je de site Loonsfotowerk.nl waardeert.
De donaties worden gebruikt voor het in stand houden van de website en benodigde software.

De donaties zijn mogelijk via PayPal, een internationaal betalingssysteem. Je kunt je gratis aanmelden en een bankrekening hieraan koppelen. Voor particulier gebruik zijn geen kosten verbonden.
De keuze voor PayPal is om meerdere redenen gemaakt, waaronder het hebben van een aparte rekening voor Loonsfotowerk.nl zonder extra kosten.

Voor het doen van donaties kun je gebruikmaken van de donatieknop onder elke pagina of via de QR-code.

Ondersteun de site Loonsfotowerk.nl 1

Downloaden, watermerk en gebruik foto's

Het downloaden van foto’s vanaf deze site is niet onmogelijk gemaakt. Als je wil kan je onbeperkt foto’s downloaden en die zelf afdrukken. Houd wel rekening met het onderstaande.

De foto’s op deze site zijn niet in de originele grootte. Ze zijn verkleind en voorzien van een watermerk. Door het verkleinen nemen ze minder ruimte in beslag op de website, maar als je de foto afdrukt is de kwaliteit minder.
Het watermerk (logo en naam van de site in het wit)  is om te laten zien dat de foto’s van deze site komen. Het downloaden van foto’s om deze op een andere plaats te publiceren is enkel toegestaan op voorwaarde dat het watermerk niet verwijderd wordt. Het is niet toegestaan om foto’s met het watermerk te gebruiken op websites met een commercieel doel. Neem contact op als je dat wilt. Na betaling van een kleine donatie kunnen de foto’s alsnog rechtenvrij gebruikt worden.