Meer recente blogs.

Ondersteun de site Loonsfotowerk.nl

De manier waarop Loonsfotowerk.nl uit de kosten komt

Het bezoek aan deze site is gratis, net zoals dit het geval is bij heel veel andere sites. Dat is natuurlijk fijn. Toch is het internet niet gratis. Het huren van webruimte kost geld. En voor het bouwen en onderhouden van een site heb je programma’s nodig die meestal ook niet voor niets zijn. Om uit de kosten te komen staan op deze site advertenties. Via Google Adword kunnen bedrijven heel gericht reclame maken op deze site. Hierdoor blijven de reclamekosten beperkt.

Bestel bij Bol.com via deze site

Tegenwoordig kopen we heel veel online. Via Bol.com is heel veel te koop. Als je iets bij deze webshop wilt kopen dan kun je Loonsfotowerk.nl steunen zonder dat het je een cent kost. Het enige wat je daarvoor moet doen is op een banner van Bol.com klikken op deze site. Vervolgens doe je je bestelling bij Bol.com. Het is een kleine moeite en ik ben er erg blij mee.
Koop overigens zo veel mogelijk lokaal. Maar niet alles is in Loon op Zand te koop…

Downloaden, watermerk en gebruik foto's

Het downloaden van foto’s vanaf deze site is niet onmogelijk gemaakt. Als je wil kan je onbeperkt foto’s downloaden en die zelf afdrukken. Houd wel rekening met het onderstaande.

De foto’s op deze site zijn niet in de originele grootte. Ze zijn verkleind en voorzien van een watermerk. Door het verkleinen nemen ze minder ruimte in beslag op de website, maar als je de foto afdrukt is de kwaliteit minder.
Het watermerk (logo en naam van de site in het wit)  is om te laten zien dat de foto’s van deze site komen. Het downloaden van foto’s om deze op een andere plaats te publiceren is enkel toegestaan op voorwaarde dat het watermerk niet verwijderd wordt. Het is niet toegestaan om foto’s met het watermerk te gebruiken op websites met een commercieel doel. Neem contact op met mijn als je dat wilt. Na betaling van een klein bedrag kunnen de foto’s alsnog rechtenvrij gebruikt worden.

Een stukje Loon in je huis, kantoor of vakantieverblijf

Heb je een foto gezien die je zo mooi vond dat je hem afgedrukt wilt hebben? Nou, dat kan! 

Woon je in de gemeente Loon op Zand? Dan wordt de foto gratis bezorgd.

De foto’s kunnen in allerlei formaten afgedrukt worden. Een grote foto aan de muur siert je woonkamer. Maar ook kleinere foto’s kunnen je herinneren aan het feit dat het in Loon op Zand goed toeven is.

De kosten van een afdruk ligt aan het formaat, de wijze van afdrukken (bijvoorbeeld op papier, canvas of aluminium). Een foto kan afgedrukt worden op een mok of kussen of deken. Ook het aantal afdrukken bepaalt voor een deel de kosten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.