Meer recente blogs.

Foto’s laten afdrukken

Een stukje Loon in je huis, kantoor of vakantieverblijf

Heb je een foto gezien die je zo mooi vond dat je hem afgedrukt wilt hebben? Nou dat kan! 

Je kunt een foto laten afdrukken op A4 fotopapier. De kosten hiervan bedragen € 4 per foto. Wil je een ingelijste foto?  Dan betaal je daarvoor € 6,95.

Woon je in de gemeente Loon op Zand? Dan wordt de foto gratis bezorgd.

De foto’s kunnen ook in andere formaten en ook op verschillende wijzen afgedrukt worden. Een grote foto aan de muur siert je woonkamer. Maar ook kleinere foto’s op andere plaatsen kunnen je herinneren aan het feit dat het in Loon op Zand goed toeven is.

De kosten van een afdruk ligt aan het formaat, de wijze van afdrukken (bijvoorbeeld op papier, canvas of aluminium). Een foto kan afgedrukt worden op een mok of  kussen (een heel origineel cadeau om te geven). Ook het aantal afdrukken bepaalt voor een deel de kosten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De manier waarop Loonsfotowerk.nl uit de kosten komt

Het bezoek aan deze site is gratis, net zoals dit het geval is bij heel veel andere sites. Dat is natuurlijk fijn. Toch is het internet niet gratis. Het huren van webruimte kost geld. En voor het bouwen en onderhouden van een site heb je programma’s nodig die meestal ook niet voor niets zijn. Om uit de kosten te komen staan op deze site advertenties. Via Google Adword kunnen bedrijven heel gericht reclame maken op deze site. Hierdoor blijven de reclamekosten beperkt.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om foto’s te laten afdrukken. Niet om er veel aan te verdienen, dat hoeft ook niet omdat ik een amateurfotograaf ben. Als ik er een beetje overhoud aan een afdruk is dat voldoende.
Het leuke is dat we elkaar helpen. U krijgt een mooie foto in huis en ik kan deze site nog mooier en beter maken.

Aan de 62 is een leuke winkel gevestigd: Loons Lokaal. In deze winkel vind je hebbedingetjes, kleding, sieraden, lekkere etenswaren, biertjes, cadeautjes en nog veel meer. Er zijn veel lokaal geproduceerde spullen te koop. Je kunt hier ook terecht voor foto’s van Loonsfotowerk.nl die afgedrukt zijn op canvas. Hierdoor lijken het schilderijtjes. Ze zijn stuk voor stuk uniek omdat er maar één afdruk van een foto wordt gemaakt. Loop eens bij deze winkel binnen. Sowieso de moeite waard!

Bestel bij Bol.com via deze site

Tegenwoordig kopen we heel veel online. Via Bol.com is heel veel te koop. Als je iets bij deze webshop wilt kopen dan kun je Loonsfotowerk.nl steunen zonder dat het je een cent kost. Het enige wat je daarvoor moet doen is op een banner van Bol.com klikken op deze site. Vervolgens doe je je bestelling bij Bol.com. Het is een kleine moeite en ik ben er erg blij mee.
Koop overigens zo veel mogelijk lokaal. Maar niet alles is in Loon op Zand te koop…

Downloaden en watermerk

Het downloaden van foto’s vanaf deze site is niet onmogelijk gemaakt. Als je wil kan je onbeperkt foto’s downloaden en die zelf afdrukken. Houd wel rekening met het onderstaande.

De foto’s op deze site zijn niet in de originele grootte. Ze zijn verkleind en voorzien van een watermerk. Door het verkleinen nemen ze minder ruimte in beslag op de website, maar als je afdrukt is de kwaliteit minder.
Het watermerk (logo en naam van de site in het wit)  is om te laten zien dat de foto’s van deze site komen. Het downloaden van foto’s om deze op een andere plaats te publiceren is enkel toegestaan op voorwaarde dat het watermerk niet verwijderd wordt.

Wanneer je foto’s via deze site laat afdrukken worden de originele foto’s gebruikt zonder het watermerk.

No tags for this post.