Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De moord in Loon op Zand

De fictieve moord op Roef Leermakers

Op vrijdagavond 27 oktober 2023 gingen 141 teams in Loon op Zand op zoek naar de fictieve moord op Roef Leermakers.

Het was allemaal tot in de puntjes voorbereid. Het publiek van Loon op Zand mocht meespeuren naar de moordenaar van Roef Leermakers aan de hand van aanwijzingen die niet lang geleden gevonden op het Van Lier terrein bij het bouwrijp maken.
Maar liefst 141 teams hadden zich aangemeld bij de politie Duinlanden. Na een korte briefing werd er verspreid in Loon op Zand gepuzzeld naar de oplossing van het spel. Het was pittig hoorde de fotograaf van Loonsfotowerk op plekken waar het recherchewerk verricht werd. Gelukkig was er een hulplijn. Organisator Bart van Drunen had niet voor niets iedereen die het zeer verzorgde dossier kwam ophalen op het hart gedrukt om gebruik te maken van de hulplijn. De communicatielijnen stonden op.
Het was stil in de straten van Loon op Zand. Binnenshuis werden de hersenen gepijnigd. Veel teams kregen een natje en een droogje van facilitaire huisgenoten. Het was een mooie avond.
Om 23:00 uur hadden 43 van 141 teams de opdracht klaar. De andere teams kregen aanwijzingen zodat ook zij het spel tot een goed einde konden brengen.

Bart en je team: dank je voor deze bijzondere en gezellige avond. De 5 maanden voorbereiding is niet voor niets geweest.

De foto’s zijn gemaakt op 27 oktober 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?