Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kerstbomen Dingemans Spinderspad

Kerstbomen Dingemans Spinderspad

De Sint is nog niet in het land, maar bij Kwekerij Dingemans is men al druk bezig met klaarmaken van kerstbomen voor de verkoop. Op sommige plaatsen wordt de kerstboom ook daadwerkelijk opgezet.
Kwekerij Dingemans teelt op meerdere plaatsen in Loon op Zand kerstbomen. In totaal heeft het bedrijf 15 ha grond in gebruik. Het bedrijf teelt meerdere rassen naaldbomen.
Begin dit jaar heeft Piet Dingemans na 35 jaar de bedrijfsvoering overgegeven aan zijn zoon Carlo en schoondochter Gwyneth.

Één van de percelen is gelegen aan het Spinderspad. Ik was getuige van het voorzien van een doek rond kluiten van net gerooide kerstbomen. De bomen kunnen zo naar de groothandel. In het december begint de verkoop aan particulieren. Daar had ik vorig jaar foto’s van gemaakt. Zie https://loonsfotowerk.nl/kerstbomen-dingemans-kwekerij-moleneind/

De foto’s zijn gemaakt op 9 november 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?