Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Paco en Giorgia Dingemans verkopen aardappelen

Nieuwe aardappelen rooien met de hand

Paco en Giorgia Dingemans zijn jonge ondernemers. Ze hebben 30 kg pootaardappelen een tijdje terug aangekocht en deze gepoot tussen de kerstbomen van hun ouders Carlo en Gwyneth aan het Moleneind.

Sinds kort rooit Paco de nieuwe aardappelen. Zijn zus Giorgia is verantwoordelijk voor het afwegen en verpakken van de aardappelen. Hoewel het niet zijn taak is heeft Paco voor deze keer ook een paar zakken gevuld.

De aardappelen zijn te vinden in een stalletjes aan de straat. Ze kosten € 1 per kg. Natuurlijk heb ik een zak gekocht. De aardappelen heb ik meteen gebruikt. Eerst kort gekookt en daarna met een paar takjes rozemarijn, zeezout en wat olijfolie gebakken in de oven. Heel simpel maar ook heel lekker.

De foto’s zijn gemaakt 22 juni 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?