Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kerstbomen Dingemans Kwekerij Moleneind

Het duurt nog maar 4 dagen voordat het Sinterklaas is. Velen kijken uit naar de feestdagen en snakken naar een beetje gezelligheid voor zover de Covid-19 pandemie dat toestaat. Veel mensen doen nu hun inkopen voor de feestdagen. In het nieuws is dat het is allemaal te druk in de centra van de grote steden. Gelukkig kun je voor sommige zaken terecht in ons dorp. Zo kun je kerstbomen kopen bij een lokale ondernemer zoals bij Dingemans Kwekerij (net buiten de bebouwde kom). Dingemans Kwekerij is gespecialiseerd in de opkweek van kerstbomen. Ze leveren veel aan de groothandel. Met ingang van vandaag, 1 december, verkopen ze aan het Moleneind ook kerstbomen aan particulieren. De verkoop vindt plaats tussen 9 en 18 uur en niet tot 20 uur zoals in het verleden.
Gisteren ben ik er even langs geweest om te kijken hoe alles klaar werd gezet. Er werd druk gewerkt. Op dit moment is Piet Dingemans nog de eigenaar van het bedrijf. Zijn zoon Carlo gaat het bedrijf binnenkort overnemen. Het 35-jarige bedrijf blijft zo in familiehanden. Verder waren ook Gwyneth (de partner van Carlo) en Geani druk in de weer. Geani is een Roemeen die al 3 jaar bij het bedrijf werkt. Tijdens het maken van de foto’s kon ik merken dat er sprake was van een prettige samenwerking.
Het was gisterenmorgen koud. Het was de koudste nacht van dit jaar tot nu toe. Op de jonge aanplant zat ijs. Voordat ik bij de kwekerij was heb ik een paar andere ijzige foto’s genomen.
Zie ook https://kwekerijdingemans.nl/ en https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2020/01/27/een-heel-jaar-werken-naar-de-piek-voor-kerst

De foto’s zijn gemaakt op 30 november 2020.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?