Meer recente blogs.

Verkeersborden Gesloten voor alle verkeer


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Gesloten voor alle verkeer

De meeste toegangswegen tot het natuurgebied Huis ter zijn de laatste maanden voorzien van het verkeersbord “Gesloten voor alle verkeer”. Dit betekent dat de weg gesloten is in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee. Anders gezegd: hier mag je niet inrijden, je mag hier wel als voetganger doorlopen. Sommige borden staan er al langer, andere zijn recent geplaatst. Op zich begrijpelijk om de druk op dit natuurgebied te verminderen.
Wat mij wel verbaasde is dat ik het bord ook bij het zag. Van deze weg wordt veel gebruik gemaakt. Zo kun je alleen bij het komen via deze weg. Aan het is ook een parkeerterrein waarvan veel gebruik gemaakt wordt door bezoekers aan het natuurgebied. Gelukkig voor mij mag je er wel met de fiets door.
Het wordt overigens jaarlijks tijdelijk afgesloten in verband met de paddentrek, maar dit lijkt niet op een tijdelijke verkeersmaatregel.

De foto’s zijn gemaakt op 7 en 9 maart 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.