Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide

Op slechts een paar honderd meter van het Gedenkbos De Spinder is de laatste tijd de natuurbegraafplaats Huis ter Heide ontwikkeld. Het gaat om een terrein van 35 ha.
Het is nog niet helemaal af maar sinds kort is deze begraafplaats in gebruik genomen. Bij Huis ter Heide is een nieuwe parkeerplaats gerealiseerd. Ook zijn er nieuwe paden aangelegd die allemaal een naam hebben gekregen. Een oude werkschuur wordt omgebouwd tot een kleine ceremonieruimte. Hieraan wordt nu de laatste hand gelegd. Het oude jachthuis zal gebruikt worden als informatieruimte. Ondanks dat er veel bomen gekapt zijn is het is een sfeervolle omgeving waar veel gewandeld wordt.

Meer informatie kun je vinden op de site van Natuurmonumenten.
Je kunt ook een kijkje gaan nemen en een brochure meenemen die in doorzichtige kastjes zitten bij het jachthuis en de parkeerplaats.

De foto’s zijn gemaakt op 13 en 20 mei 2021.

Website Natuurmonumenten

Informatie over natuurbegraafplaats Huis ter Heide

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?