Meer recente blogs.

Zonnebloemen Duiksehoef


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
zonnebloemen Duiksehoef

Afgelopen dinsdag was de lucht strak blauw en scheen de zon uitbundig. Een mooi moment om de aan de Eerste Dwarsbaan/ fotografisch vast te leggen. Eerlijk gezegd was ik wat te laat. De waren voor een groot deel over het toppunt van de bloei heen. Maar dat maakt ze niet minder mooi. Terwijl ik foto’s aan het maken was kwam een toevallige voorbijgangster voorbij. Ze paste perfect in het plaatje. Nogmaals dank voor het even stil willen staan voor de foto.
Overigens waren er dit jaar meerdere zonnebloemvelden in de buurt van ons dorp. Erg leuk want ik word altijd een beetje vrolijk van deze velden. en vlinders genieten ervan en als ze rijp zijn pikken vogels een zaadje mee. Prima dus voor de biodiversiteit.

In de omgeving van het zonnebloemenveld heb ik ook ander foto’s gemaakt. Al eerder heb ik geconstateerd dat het in deze hoek van Loon op Zand erg mooi is. De gronden zijn de nodige jaren geleden aangekocht door en maken onderdeel uit van het natuurgebied Huis ter Heide.

De foto’s zijn gemaakt op 24 augustus 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.