Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vakantiewoning Ons Binkje Moleneind

Vakantiewoning Ons Binkje Moleneind

Loon op Zand is heel aantrekkelijk voor toeristen. Natuur, nabijgelegen steden en attractieparken vormen een aantrekkelijke mix. Er zijn meerdere mogelijkheden om als recreant te overnachten in de gemeente Loon op Zand. Dat kan in hotels, B&B’s, kampeerboerderijen, campings en vakantiewoningen.
Aan het Moleneind 11a ontvangen Johan en Jennie Bink hun gasten in een luxe en knus ingerichte vakantiewoning. Voor alle duidelijkheid: het is echt een vakantiewoning en geen B&B. De gasten moeten voor hun eigen ontbijt zorgen. Dankzij de goed geoutilleerde keuken is dat geen probleem. De koelkast is overigens bij aankomst niet geheel leeg. Jennie legt altijd een paar worstenbroodjes in als een Brabants welkomgebaar. In het seizoen (mei en juni) worden de gasten verrast met een portie asperges van eigen aspergebedden. Als de gasten langer verblijven krijgen ze in een tweede week een portie zelfgekweekte aardbeien.
Zowel jong als oud kunnen aangenaam logeren in de vakantiewoning. Er zijn speelmogelijkheden voor de kleintjes zoals een schommel, maar ook een zitje in de douche en grepen in het toilet voor ouderen. Aan de overkant van het Moleneind worden pony’s en kippen gehouden. Ook altijd leuk om een kijkje te nemen.
De omgeving van de vakantiewoning is erg mooi en nodigt uit tot het maken van wandelingen. Na een lange wandeling kun je achter de vakantiewoning overdekt buiten zitten, dat is wel zo fijn als na een warme zomerdag een verfrissende regenbui valt. Overigens zijn er bij de vakantiewoning ook fietsen beschikbaar. Met de fiets ben je zo bij De Efteling.
Het is geen wonder dat het vakantiehuis heel gewild is en een hoge bezettingsgraad kent.

Voor meer foto’s van het Moleneind zie https://loonsfotowerk.nl/tag/moleneind/

De foto’s zijn gemaakt op 14 en 18 mei 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?