logo Loonsfotowerk.nl

Vakantiewoning Ons Binkje Moleneind


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vakantiewoning Ons Binkje Moleneind

Loon op Zand is heel aantrekkelijk voor toeristen. Natuur, nabijgelegen steden en attractieparken vormen een aantrekkelijke mix. Er zijn meerdere mogelijkheden om als recreant te overnachten in de gemeente Loon op Zand. Dat kan in hotels, ’s, kampeerboerderijen, campings en vakantiewoningen.
Aan het 11a ontvangen Johan en Jennie Bink hun gasten in een luxe en knus ingerichte . Voor alle duidelijkheid: het is echt een vakantiewoning en geen B&B. De gasten moeten voor hun eigen ontbijt zorgen. Dankzij de goed geoutilleerde keuken is dat geen probleem. De koelkast is overigens bij aankomst niet geheel leeg. Jennie legt altijd een paar worstenbroodjes in als een Brabants welkomgebaar. In het seizoen (mei en juni) worden de gasten verrast met een portie van eigen aspergebedden. Als de gasten langer verblijven krijgen ze in een tweede week een portie zelfgekweekte aardbeien.
Zowel jong als oud kunnen aangenaam logeren in de vakantiewoning. Er zijn speelmogelijkheden voor de kleintjes zoals een schommel, maar ook een zitje in de douche en grepen in het toilet voor ouderen. Aan de overkant van het Moleneind worden pony’s en kippen gehouden. Ook altijd leuk om een kijkje te nemen.
De omgeving van de vakantiewoning is erg mooi en nodigt uit tot het maken van wandelingen. Na een lange wandeling kun je achter de vakantiewoning overdekt buiten zitten, dat is wel zo fijn als na een warme zomerdag een verfrissende regenbui valt. Overigens zijn er bij de vakantiewoning ook beschikbaar. Met de fiets ben je zo bij De Efteling.
Het is geen wonder dat het vakantiehuis heel gewild is en een hoge bezettingsgraad kent.

Voor meer foto’s van het Moleneind zie https://loonsfotowerk.nl/tag/moleneind/

De foto’s zijn gemaakt op 14 en 18 mei 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up