Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loonsfotowerk.nl kalender 2023 verkrijgbaar

Locaties foto's kalender Loonsfotowerk.nl

Een aantal weken geleden konden de leden van de Facebookgroep Loon op Zand kenbaar maken welke foto’s zij graag op de kalender 2023 van Loonsfotowerk.nl wilden hebben. Dat kon  door foto’s te liken. Op basis van de likes zijn 13 foto’s geselecteerd. 1 voor het voorblad van de kalender en 12 foto’s voor de maanden. Het is een hele mooie selectie geworden van foto’s die het afgelopen jaar in Loon op Zand en omgeving genomen zijn.

De kalender is een leuk cadeautje om weg te geven of een hebbeding voor jezelf. Een heel jaar lang zie je elke maand mooie plekken in Loon op Zand en omgeving. Met de aanschaf van de kalender help je de site Loonsfotowerk om uit de kosten te komen. Iedereen dus blij.

Het format van de kalender is A4 en de prijs € 11,50. Bij de Primera aan het Oranjeplein in Loon op Zand zijn de kalenders te koop. Ook kan de kalender thuis bezorgd worden als je in Loon op Zand woont en slecht ter been bent. Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar jacques@loonfotowerk.nl. Vermeld daarin je adres en telefoonnummer voor het bezorgmoment. De kalender past overigens in een brievenbus. Aan de bezorging zijn geen kosten verbonden.

De foto’s zijn dus allemaal in de omgeving gemaakt. Voor degenen die willen weten waar precies is er een kaartje gemaakt met Google maps, zie hieronder.
Door op een icoontje met een rode camera te klikken zie je de foto met vermelding van de kalendermaand.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?