Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volleybaltoernooi 2022 Set Up Loon op Zand

Volleybaltoernooi 2022 Set Up Loon op Zand

Nico Castelijn is de voorzitter van de Loonse volleybalvereniging Set Up. Ik sprak met hem naar aanleiding van het volleybaltoernooi dat op 6 november 2022 gehouden is in De Wetering in Loon op Zand. Al een tiental jaren wordt dit toernooi georganiseerd om aanwas van nieuwe leden te stimuleren. De 14 teams die meedoen (9 recreantenteam en 5 gevorderden) zijn buurtverenigingen, families, teams vanuit Set Up en een paar regionale teams. Nico bevestigde dat het juist was dat ik ook Pools hoorde. Er zijn volgens hem regionale Poolse teams die alle toernooien in de omgeving af gaan.
Iedereen die daarvoor belangstelling heeft kan een paar keer gratis mee trainen met Set Up. Je kunt dan kijken of je het leuk vindt om lid te worden Elke woensdagavond is er een training van 20 tot 22:00 uur. Er wordt dan ook onderlinge competitie gespeeld.
Nico is blij dat het toernooi gesponsord wordt door een aantal ondernemers waardoor het organiseren betaalbaar blijft. Maar nog blijer is hij als er weer meer nieuwe leden zijn. Gelukkig is dat bijna na elke toernooi het geval.
Na afloop van het toernooi kon er ontspannen worden met een bitterbal en drankje.

Natuurlijk was er ook een prijsuitreiking. Bij de recreanten ging de 1e prijs naar VC ’t Luifeltje. Bij de gevorderden was het Poolse team My TutylkoPoKielBaski het beste.

De foto’s zijn gemaakt op 6 november 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?