Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Loonse Kerstklokkenloop, deel 17 – De dag erna

Loonse Kerstklokkenloop - opruiimen

Na de Loonse Kerstklokkenloop moet alles weer worden opgeruimd. De volgende dag zijn de vrijwilligers weer actief!
Zondagsochtend om 9 uur na een nachtje slapen waren ze al bezig. De afgelopen weken heb ik laten zien dat de opbouw van dit evenement geen sinecure is. Er komt heel wat bij kijken. Gelukkig gaat afbreken sneller dan opbouwen.
Rond half elf maakte ik mijn ronde langs de route na de foto’s van de vorige avond online te hebben gezet.
Er was al veel gedaan zag ik, maar de vrijwilligers zag ik niet. O ja, natuurlijk het is koffietijd. En ja hoor in de pastorie waren ze te vinden. Het was druk en gezellig. Er was koffie, eierkoeken en krentenbollen. Werken in de kou maakt hongerig. Na de koffie ging het werk verder, er was nog genoeg te doen.

Als het goed is, is er over 2 jaar weer een Loonse Kerstklokkenloop. Lijkt het jou iets om dan mee te helpen, dan kun je je melden bij de organisatie. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om zoiets moois te organiseren.

De foto’s zijn gemaakt op 18 december 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?