Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Fijne dagen het beste voor 2023

Fijne dagen en gelukkig 2023 namens Loonsfotowerk.nl

Ook in 2023 gaat Loonsfotowerk.nl door met het maken van foto’s om Loon op Zand in beeld te brengen. Als je de foto’s van Loonsfotowerk waardeert, dan kun je een jaar lang daarvan genieten door de kalender van Loonsfotowerk aan te schaffen bij de Primera aan het Oranjeplein.
In de aankoopprijs van € 11,50 zit een klein steuntje in de rug voor Loonsfotowerl.nl. Zeker, fotografie is de hobby van Jacques Bertens, de man achter Loonsfotowerk.nl, en een hobby mag geld kosten. Maar met het onderhouden van de website en de aanschaf van software kost het nodige.
Door de aanschaf van de kalender helpen we elkaar. Als inwoner van Loon op Zand heb je mooie kalender van je woonplaats en Loonsfotowerk.nl is bij met de ondersteuning.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?