Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Kampeerboerderij Kuijpershoefke

Aan het Land van Kleef zijn twee kampeerboerderijen naast elkaar gelegen. Frank en Corina Kuijpers exploiteren Kuijpershoefke, een kampeerboerderij waar groepen tot maar liefst 143 personen kunnen blijven slapen. De keuken is goed uitgerust met de nodige apparatuur en keukengerei. De inrichting van de slaapvertrekken is eenvoudig en doelmatig.
Er zijn diverse mogelijkheden tot vermaak. Kuijpershoefke heeft een eigen speelbos waar diverse activiteiten gedaan kunnen worden. De grote speeltuin achter de kampeerboerderij is omheind met een heg. Dit maakt dat deze wat verscholen is, maar ook dat er goed toezicht gehouden kan worden. Jeugdige bezoekers kunnen lekker chillen in een apart gebouwtje. En natuurlijk kennen veel inwoners van Loon op Zand de kinderboerderij die bij deze kampeerboerderij hoort. Kortom een prima plek voor grote en kleinere groepen.
Door de Corona pandemie is het een tijd geleden dat grote groepen van de kampeerboerderij gebruik hebben gemaakt. Frank en Corina hebben deze tijd aangegrepen om een sanitair blok te vernieuwen. Die ziet er erg goed uit. Ook zijn er schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Hoewel ze niet stilzitten hopen ze wel dat ze over niet al te lange tijd weer groepen kunnen ontvangen. De gezellige drukte om zich heen missen ze heel erg…

De foto’s zijn gemaakt op 17 en 19 maart 2021.

Website Kuijpershoefke

Uitgebreide informatie over de inrichting en indeling van deze kampeerboerderij.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?