Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kunst voor het raam Loon op Zand

Kunst voor het raam Loon op Zand

Op de site van Kunst Loon op Zand staat het volgende:
“Op 20 en 21 maart kunt u in Loon op Zand de volgende route volgen:

Kloosterstraat, Columba, Oranjeplein, Tuinstraat, Doelen, Dr. Van Kesselstraat, Van Rijckevorselstraat, Mgr. Coomansstraat.

Expositie in “Het uilennest”
Ook “Het Uilennest” stelt haar ramen beschikbaar. 4 ramen zullen dienst doen als kunstige kijkdozen. Via de ene poort kom je binnen, via de andere poort ga je naar buiten.

Bij ieder raam staat een uitleg over het kunstwerk. Iedere woning waar kunst geëxposeerd wordt kunt u herkennen aan de gekleurde ballonnen.”

Het is zeker de moeite waard om de route te lopen. Veel mooie kunstwerken zijn te zien zonder tijdsslot en mondkapje. Het weer werkt mee.
Ik heb lang niet alle werken gefotografeerd door de weerspiegeling van de ramen die vaak extra gepoetst zijn. 😉 Er is dus meer kwalitatief hoogwaardige kunst te zien. Trek je wandelschoenen aan, loop de route en geniet!
Naast foto’s met kunstwerken heb ik ook een paar foto’s gemaakt die niets met de openlucht tentoonstelling van doen hebben maar wel mooie beelden zijn als je de route loopt.

De foto’s zijn gemaakt op 20 maart 2021.

Website Kunst Loon op Zand

Zie de website voor een kaartje van de route.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?