Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inrichting tentoonstelling Jacques Pepping

Tentoonstelling Jacques Pepping

Loonsfotowerk.nl was bij de inrichting van de tentoonstelling van Jacques Pepping in Het Witte Kasteel. Het regende pijpenstelen. Gelukkig is het binnen bij het kasteel droog. Leden van Kunst Loon op Zand, Jacques en zijn familie werkten had om alles in gereedheid te brengen.

Morgen en overmorgen kun je de tentoonstelling bezoeken en ook een kijkje nemen in het kasteel.

Hieronder het bericht zoals geplaatst op Tilbrug.com.

Zaterdag 11 en zondag 12 maart beloven culturele dagen te worden op landgoed Het Witte Kasteel. In samenwerking met KLOZ is een expositie van kunstenaar Jacques Pepping te zien in het kasteel. Wandel over de binnenplaats naar het kasteel, waarbij de begane grond en de kelder zijn omgetoverd tot expositieruimte. Hier komen alle werken goed tot zijn recht! Wil je naderhand nog iets drinken? De bar in het kasteel is op zaterdag geopend. Op zondag verwelkomen ze je graag in Het Koetshuis.

Jacques volgde na de middelbare school de Kunstacademie St. Joost in Breda waar hij afstudeerde in Grafische Vormgeving. Na enkele creatieve omzwervingen is hij een eigen onderneming gestart en had hij jaren lang een reclamebureau. Na een aantal jaren volgde hij zijn hart en is hij begonnen met het maken van monumentale kunst.

De expositie is op zaterdag 11 maart geopend van 14:00 tot 17:00 en op zondag 12 maart van 11:00 tot 17:00.

De foto’s zijn gemaakt op 10 maart 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?