Meer recente blogs.

Moleneind (zandpad) en Loonse Molenstraat


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Moleneind (zandpad) en Loonse Molenstraat

Het is een straat met een knik. Als je van de bebouwde kom komt en de Pauwelshoeve voorbij bent kun je het Moleneind vervolgen door linksaf te slaan. Het Moleneind is hier een zandpad met een verhard fietspad. Vanaf dit zandpad heb je mooi uitzicht op Molenwijk-Zuid en de Loonse Molenstraat.

De loopt van de naar de Houtsestraat in Udenhout. Het merendeel van de straat is gelegen op het grondgebied van Loon op Zand. Het is een straat in het buitengebied met gemengde bebouwing: boerderijen, burgerwoningen en bedrijven. Dat maakt deze straat interessant om te fotograferen, er is van alles wat.
Ook Diervoeders P van de Wouw is in deze straat gevestigd. Eerder heb ik een fotoblog besteed aan dit bedrijf. Toen werd mij gezegd dat ik in het terug moest komen omdat ze dan ook veel kippen verkopen. Dat heb ik gisteren gedaan. Meteen ook tomaten- en paprikaplanten meegenomen. Ik zag dat ze voldoende planten hebben om een complete moestuin te vullen.

Voor de eerdere fotoblog over Diervoeders P van de Wouw zie https://loonsfotowerk.nl/p-van-de-wouw-diervoeders/
Voor meer foto’s van de zie https://loonsfotowerk.nl/tag/loonse-molenstraat/

De foto’s zijn gemaakt op 3 en 23 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.