Meer recente blogs.

Inleveren kerstbomen


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Inleveren kerstbomen

Onder een stralende zon kon je gisteren kerstbomen inleveren op de tegenover De Wetering. Het was koud maar als je met zo’n boom bezig bent krijg je het vanzelf warm. Wanneer je tussen 9 en 12 uur de boom inleverde kreeg je een lotje en maak je kans op 1 van de 10 VVV-bonnen ter waarde van € 20. Kinderen die een boom inleverden kregen naast een lotje ook een zakje met snoepjes.
Het was afgelopen week grappig te zien dat bomen die eerder achtergelaten waren op het inleverpunt door de jeugd  meegenomen werden om gisteren opnieuw ingeleverd te worden…
Maandag worden de kerstbomen opgehaald. Ze gaan naar een composteerbedrijf in Biezenmortel. Dus als je nog een overtollige kerstboom hebt kun je die vandaag nog kwijt tegenover De Wetering. Je krijgt dan geen lotje maar je spaart je wel een ritje naar de milieustraat in Kaatsheuvel uit.

Daags na het inleveren zag de nabijgelegen bushalte er iets anders uit dan gebruikelijk…
De jeugd moet wat in deze lastige tijden.

De foto’s zijn gemaakt op 9 en 10 januari 2021. (De foto’s van de zijn van 10 januari.)

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.