Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Loonse cafetaria’s in kerst- Coronatijd – Cafetaria ’t Pleintje

Loonse cafetaria’s in kerst- Coronatijd – Cafetaria 't Pleintje

Een ander cafetaria die ons dorp rijk is, is Cafetaria ’t Pleintje. Deze cafetaria is de nodige jaren geleden gestart door Gerrit en Wies Molenschot. Hun zoon Camiel heeft de nodige jaren geleden de zaak overgenomen samen met zijn vrouw.
Ook bij Cafetaria ’t Pleintje aan het Oranjeplein zijn er aanpassingen in verband met de Covid-19 pandemie. Ook hier geldt dat je ter plekke geen snacks mag opeten. Alle stoelen zijn er weggehaald. Zowel binnen als buiten. (In de zomer wordt voor de zaak veel softijs gegeten, de stoelen zitten vaak vol.)
De zaak is in deze tijd leuk versierd met kerstattributen. En de kerstkransjes onder de stolp zien er uitnodigend uit.
Je kunt een bestelling ophalen maar ook laten bezorgen. Daarvoor heeft dit bedrijf een app ontwikkeld. Heel handig voor de moderne mens. Overigens zien hun website en Facebookpagina er ook prima uit.

De foto’s zijn gemaakt op 19 december 2020.

 

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?