Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kunstgrasveld Klokkenlaan

Kunstgrasveld Klokkenlaan

Sinds kort is er een kunstgasveld gerealiseerd aan de Klokkenlaan. Toen ik afgelopen week foto’s maakte van het Vrijerslaantje hoorde ik dat er druk gebruik van gemaakt werd. Gisterenmorgen ben ik er foto’s gaan maken nadat het gestopt was met regenen. De restanten van de regen leverde bijzondere foto’s op.
Het kunstgrasveld ligt naast het terrein van het gilde Sint Ambrosius. Op die manier is de overlast voor omwonenden zo klein mogelijk. Eerder was het bedoeling het veld aan de Gildeweg aan te leggen, maar dat stuitte op verzet.

Bij het veld staan spelregels voor het gebruik. Één daarvan is voeten vegen, echter een mat of een borstel is nergens te bekennen… Wel zijn er prullenbakken geplaatst. Er kan dus worden opgeruimd.

De foto’s zijn gemaakt op 8 januari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?