Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Herhalingslessen reanimatie en AED

EHBO-vereniging Sint Rafaël Loon op Zand

Binnen de gemeente Loon op Zand hangen op heel veel plaatsen een AED. Als je wilt weten waar, kijk dan op https://loonsfotowerk.nl/als-elke-seconde-telt-deel-1/ en https://loonsfotowerk.nl/als-elke-seconde-telt-deel-2/
Een AED is van levensbelang bij een hartstilstand. De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Maar dan moeten er wel mensen zijn die weten wat ze op dat moment moeten doen. De EHBO-vereniging Sint Rafaël verzorgt dergelijke trainingen. Je kunt bij deze vereniging ook terecht voor de opleiding tot EHBO-ers. Het behoeft geen uitleg dat het werk van de vereniging belangrijk is. Bij tal van evenementen zijn EHBO-ers aanwezig om eerste hulp te verlenen. Hulde voor deze vrijwilligers!
Je kunt ook deel uitmaken van deze club, kijk dan op http://ehbo-loonopzand.nl/lid-worden/

Een EHBO-diploma dient onderhouden te worden. Regelmatig zijn er herhalingslessen voor het trainen van vaardigheden en het bijbrengen van de laatste inzichten op het gebied van eerste hulp.
Zaterdag 8 juli 2023 zijn in de Wetering herhalingslessen reanimatie en AED gegeven. Onder de cursisten bevonden zich Hanne van Aart en Suzanne Mandemakers. Ik mocht een aantal foto’s maken, daarvoor dank.

De foto’s zijn gemaakt op 8 juli 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?