Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Voorlezen Openbare bibliotheek Loon op Zand

Voorleesopa Ruud Peters

Bij de Openbare bibliotheek Loon op Zand wordt op woensdagmiddag om de 14 dagen voorgelezen door voorleesopa Ruud Peters. Ruud is nog niet zo lang gepensioneerd en vindt het erg leuk om kinderen mee te nemen met zijn verhalen. Aanvankelijk werd iemand gezocht om 1 keer per maand voor te lezen, maar Ruud bood spontaan aan om elke 14 dagen voor te lezen. Ook in de herfst- en kerstvakantie gaat hij daarmee door. De toegang is gratis.
Het was leuk om te zien hoe Ruud op allerlei wijzen probeerde zijn jonge toehoordertje te betrekken zijn verhaal. Hopelijk komen binnenkort meer kinderen luisteren naar zijn verhalen, want dan wordt het nog gezelliger.

Voor mij was het ook een mooie gelegenheid om foto’s te maken van het Loonse filiaal van de Bibliotheek Midden Brabant. Deze is onderdeel van De Wetering op de plaats waar in het verleden fraters woonden. Ik mocht ook achter de schermen kijken en zien waar de ingeleverde boeken belanden als ze ingeleverd worden. Ze ploffen neer op zachte kussens. Boeken worden hier liefdevol behandeld. En verder helpen de medewerkers van de bibliotheek je graag.

De foto’s zijn gemaakt op 12 oktober 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?