Meer recente blogs.

Hans van der Mee Rijtuigen


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Hans van der Mee Rijtuigen

De werkplaats van is gelegen aan de naast De Financiën. Via een lange oprit kom je bij de werkplaats. Al 25 jaar maakt Hans (62) handmatig rijtuigen. Die geheel naar de wensen van de klant kunnen worden gemaakt. Zijn zoon Luc (30) helpt hem en zoals het er nu naar uit ziet neemt hij het bedrijf over. Het is een kleine efficiënt ingerichte werkplaats met alle apparatuur benodigd voor het bouwen van de rijtuigen. Ik keek mijn ogen uit. Hans doet alles zelf. Alleen het spuitwerk besteed hij uit.
Hans voert ook andere lasklusjes uit. Hij kan staal, rvs aluminium lassen. Voor mij is dat handig om te weten als hobbybrouwer. Sommige onderdelen van mijn installatie zijn speciaal voor mij gemaakt.

Voor de fotosessie had Hans een aantal rijtuigen uitgestald. Zo krijg je een indruk van de mooie rijtuigen die hij maakt. Alle rijtuigen zijn van hoge kwaliteit en volledig geveerd. Dat laatste maakt een ritje wel zo prettig. De service van gaat ver. Zo helpt hij bij de aflevering van een nieuw rijtuig dat je paard/pony op een correcte manier en comfortabel voor het rijtuig staat.

De foto’s zijn gemaakt op 9 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.