Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hans van der Mee Rijtuigen

Hans van der Mee Rijtuigen

De werkplaats van Hans van der Mee is gelegen aan de Kasteellaan naast De Financiën. Via een lange oprit kom je bij de werkplaats. Al 25 jaar maakt Hans (62) handmatig rijtuigen. Die geheel naar de wensen van de klant kunnen worden gemaakt. Zijn zoon Luc (30) helpt hem en zoals het er nu naar uit ziet, neemt hij het bedrijf over. Het is een kleine efficiënt ingerichte werkplaats met alle apparatuur benodigd voor het bouwen van de rijtuigen. Ik keek mijn ogen uit. Hans doet alles zelf. Alleen het spuitwerk besteedt hij uit.
Hans voert ook andere lasklusjes uit. Hij kan staal, rvs aluminium lassen. Voor mij is dat handig om te weten als hobbybrouwer. Sommige onderdelen van mijn installatie zijn speciaal voor mij gemaakt.

Voor de fotosessie had Hans een aantal rijtuigen uitgestald. Zo krijg je een indruk van de mooie rijtuigen die hij maakt. Alle rijtuigen zijn van hoge kwaliteit en volledig geveerd. Dat laatste maakt een ritje wel zo prettig. De service van Hans van der Mee gaat ver. Zo helpt hij bij de aflevering van een nieuw rijtuig dat je paard/pony op een correcte manier en comfortabel voor het rijtuig staat.

De foto’s zijn gemaakt op 9 april 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?