Meer recente blogs.

Asperges van Aspergeboerderij Van Iersel


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Asperges van Aspergeboerderij Van Iersel

De eerste zijn zo’n twee weken geleden geoogst. Toen lieten de kopjes van “het witte goud” zich mondjesmaat zien.

Aan Piet en Mieke van Iersel vroeg ik aanwezig kon zijn bij het sorteren van de asperges. Dat kon, maar op dat moment was er weinig aanvoer. Omdat het een paar warme dagen waren voorspeld, verwachtte Piet dat de aanvoer groter zou worden. Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje. Er waren aanzienlijk meer en ik was welkom om foto’s te maken. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Snel op de fiets gestapt en even later stond ik tussen alle bedrijvigheid in de ruimte achter de geheel vernieuwde winkel.

Eerder toen het wat warmer was (31 maart) had ik al foto’s gemaakt van het aspergeveld tegen de Loonse en Drunense Duinen. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat de Aspergeboerderij Van Iersel aangesloten bij de duinboeren.
Ook aan de in Loon op Zand zijn aspergebedden van dit aspergebedrijf te vinden.

Natuurlijk heb ik ook de nieuwe winkel fotografisch vastgelegd. Deze is dagelijks open van 9:00 tot 19:00 uur. Met in achtneming van de Corona-maatregelen kun je er dus ook vandaag terecht voor deze delicate groente en nog veel meer. Ik had 1 kg geschilde meegenomen. Ze smaakten weer heerlijk!

De foto’s zijn gemaakt op 31 maart, 3 en 8 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.