Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Fred Heijda Caravans & Campers

Fred Heijda Caravans & Campers

Aan De Hoogt 17 (in de bocht) verkoopt Fred Heijda caravans en campers. Hij doet dit sinds 1996. Voor alle duidelijkheid het gaat hier dus niet om het caravanbedrijf dat al langer in Loon op Zand gevestigd is.
Het bedrijf heeft zich de laatste tijd toegelegd op de verkoop van T@b caravans die een leuke eivormig uiterlijk hebben. Maar ook andere merken caravans worden er verkocht. Daarnaast verkoopt het bedrijf verrassend veel accessoires voor caravans en campers. Ook kun je er terecht voor gasflessen.

Ter plaatse is ook Caravanservice Loon op Zand gevestigd. De sympathieke Glen voert hier onderhoud, reparaties en schadeherstel uit. Klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in het vaandel. Het was leuk om hem in zijn werkplaats bezig te zien.

De foto’s zijn gemaakt op 31 mei en 18 juni 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?