Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vrijwilligers bij Uno Animo

Vrijwilligers bij Uno Animo

Elke maandag, woensdag en vrijdag ochtend werkt een groepje vrijwilligers bij Voetbalvereniging Uno Animo aan de Klokkenlaan.

De nodige jaren geleden werd de gronden en gebouwen van vv Uno Animo geprivatiseerd. Dat wil zeggen dat de gronden en gebouwen zijn overgedragen van de gemeente aan de vereniging. Dit betekende dat de  vereniging vanaf dat moment verantwoordelijk was voor het beheer en het onderhoud van het terrein. Gelukkig waren er leden die deze taak op zich wilden nemen. En daar al zo’n 15 à 16 jaar mee bezig zijn. Ze hoeven gelukkig niet alles zelf te doen. Hoveniersbedrijf Sjef Verboven uit ‘s-Gravenmoer zorgt voor onder andere het maaien van het gras. Dit hoveniersbedrijf is zo te merken kind aan huis.

De foto’s zijn gemaakt op 10 mei 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?