Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Expositie Fotogroep Loon op Zand

Expositie Fotogroep Loon op Zand

De fotogroep Loon op Zand bestaat uit een groep van 16 Loonse fotografen. De groep is ontstaan na het volgen van een fotobewerkingsprogramma voor senioren zo’n zes jaar geleden. In de loop der tijd zijn de vaardigheden steeds beter geworden door onderlinge feedback.
Loonsfotowerk maakt geen onderdeel uit van deze groep, maar was wel zeer onder de indruk van de kwaliteit van de foto’s. Sommige zijn duidelijk gefotoshopt, terwijl andere foto’s heel naturel en sterk van compositie zijn. Liefhebbers van fotografie en mooie beelden moeten echt een kijkje gaan nemen. Het is de moeite waard.
Te zien in De Wetering op zaterdag 13 mei te zien van 14.00 uur tot 19.00 uur en op zondag 14 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

De foto’s zijn gemaakt op 13 mei 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?