Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Oefenwedstrijd Willem II – Telstar in Loon op Zand

Oefenwedstrijd Willem 2 – Telstar

Goh, wat een verrassing gisterenmiddag. Heel de Klokkenlaan stond mudvol met auto’s. Aanleiding was niet de opening van het nieuwe paviljoen van de Tennis en Padel club Loon op Zand. Nee, er was een oefenwedstrijd van twee heuse professionele voetbalclubs op het voetbalcomplex van Uno Animo. Het ging om Willem II tegen Telstar. Het leuke is dat Uno Animo in dezelfde kleuren speelt als Willem 2. Maar de spelers waren toch wel anderen….😊

Het was dus opvallend druk en overal stonden auto’s. Ook waren er veel voetballiefhebbers met de fiets naar Loon op Zand gekomen.

De suppoosten van Willem II leidden alles in goede banen. Ze hadden er geen probleem mee dat ik snel een paar sfeerfoto’s maakte voordat ik naar de tennis en padel club ging om verslag te kunnen van de opening van het paviljoen.

De wedstrijd heb ik dus niet gezien. De verslaggever van het Brabants Dagblad wel. Volgens hem waren er wel 1000 toeschouwers. Willem II won de wedstrijd met 2-0, terwijl deze club voor het grootste deel van de wedstrijd met slechts 10 man op het veld stond.

Voor het verslag van de wedstrijd verwijs ik naar website van het Brabants Dagblad. Zie de link hieronder.

Website Brabants Dagblad

Willem II-coach Hofland baalt van Telstar-collega Snoei, maar is trots op z’n winnende tiental

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?