Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Valentijn 2021

Valentijn Kiosk

Naast het verstomde carnaval is het vandaag ook Valentijnsdag. Bij zowel De Financiën als bij De Kiosk kon je voor vandaag Valentijn lunchboxen bestellen. Niet echt goedkoop, maar door zo’n box te bestellen steun je de lokale horeca die door de lange lockdown het moeilijk heeft. En je hebt ook een zeer luxe en uitgebreide lunch. Een win-win situatie voor beide partijen.
Je kunt als man ook mooie sier maken bij je geliefde. Ook de Bloemenkamer is vandaag open. Gisteren stond ik daar in de rij samen met nog wat mannen… 😉

Voor degenen die willen weten wat de oorsprong is van Valentijnsdag geef ik de volgende link https://historiek.net/geschiedenis-van-valentijnsdag/47982/ Zeer lezenswaardig. Het feest is veel ouder dan ik gedacht had.

Deze ochtend was ik als fotoreporter bij het inpakken van de Valentijnboxen bij De Kiosk. De boxen konden besteld worden met een serenade verzorgd door Evy Boons. Maar ze konden ook gewoon zonder serenade bezorgd worden dan wel opgehaald worden. Iedereen smakelijk eten toegewenst!

De foto’s zijn gemaakt op 14 februari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?