Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sprankenhof, biologische groente- en fruitwinkel

Sprankenhof, biologische groente- en fruitwinkel

Op een afstand van zo’n 3,5 km van het centrum van Loon op Zand ligt aan de Schoorstraat 26a in Udenhout de zelfpluktuin Sprankenhof. Je kunt hier biologische producten kopen in de boerderijwinkel. Ook is het mogelijk groente en fruit zelf te plukken nadat je je gemeld hebt in winkel. In de tunnelkassen staan al diverse groenten maar voor het fruit moet je nog even wachten. Wel kun je een kopje koffie of thee drinken onder de fruitbomen.

Sprankenhof is een lid van de duinboeren. De laatste tijd heb ik diverse duinboeren in het spotlicht gezet. Het bezoek aan Sprankenhof kun je goed combineren met Van Iersel Aspergesboerderij, ook lid van de duinboeren. Niets mooier dan eerlijke producten op je bord uit je eigen regio.

De foto’s zijn gemaakt op 7 mei 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?