logo Loonsfotowerk.nl

Sprankenhof, biologische groente- en fruitwinkel


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Sprankenhof, biologische groente- en fruitwinkel

Op een afstand van zo’n 3,5 km van het centrum van Loon op Zand ligt aan de Schoorstraat 26a in de zelfpluktuin . Je kunt hier biologische producten kopen in de boerderijwinkel. Ook is het mogelijk groente en zelf te plukken nadat je je gemeld hebt in winkel. In de tunnelkassen staan al diverse groenten maar voor het fruit moet je nog even wachten. Wel kun je een kopje koffie of thee drinken onder de fruitbomen.

Sprankenhof is een lid van de . De laatste tijd heb ik diverse duinboeren in het spotlicht gezet. Het bezoek aan Sprankenhof kun je goed combineren met Van Iersel Aspergesboerderij, ook lid van de duinboeren. Niets mooier dan eerlijke producten op je bord uit je eigen regio.

De foto’s zijn gemaakt op 7 mei 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up