Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Klemo, kledingverhuur

Klemo, kledingverhuur

Het is alweer meer dan een jaar dat we te maken hebben met het Coronavirus. Ter beteugeling van het virus kunnen veel dingen niet. Maar gelukkig komt het vaccinatieprogramma nu goed op gang. Zelf ben ik inmiddels vorige week voor de eerste keer geprikt. Als iedereen zich laat vaccineren kunnen we hopelijk snel weer terug naar het echte normaal.
Voor een bedrijf als Klemo aan de Loonse Hoek 4 is dat heel fijn. Want dan kan er weer gefeest worden en is er weer behoefte om je feestelijk uit te dossen. Het bedrijf, dat onderdeel is van Moonen Attractieverhuur, heeft meer dan 20.000 kostuums in de meest uiteenlopende stijlen. Je kunt het haast niet bedenken of ze hebben er kostuums voor: gala, western, rock ’n rol, charleston, oudhollands, tropical, middeleeuwen, clown/pierrot/nar, dieren-/fruit & sportpakken, beroepen, filmsterren & sprookjes, stripfiguur, hippie & disco, kinderkleding, landen en nog veel meer…  
De kledingstukken hangen gegroepeerd in de rekken, wel zo handig voor themafeesten. Ze hebben kledingstukken in alle maten. Ik zag zelfs leren knickerbockers in maat 66…
Dus, als het weer kan en je wilt je speciaal uitdorsen: weet dat je niet al te ver van de kern van Loon op Zand terecht kunt bij Klemo. Via de website www.klemo.nl kun je de kleding uitzoeken. Nu nog met zijn allen zorgen dat het Coronavirus de wereld uit gaat.

De foto’s zijn gemaakt op 8 mei 2021.

Website Klemo kledingverhuur

Al ruim 30 jaar specialist in kledingverhuur.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?