Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Sil’s Haarhuys in De Venloene

Sil's Haarhuys

Sinds 1 juli 2021 heeft Silvia de kapsalon overgenomen in De Venloene. De naam van de kapsalon heeft Silvia veranderd in; Sil’s Haarhuys.

Silvia is een ervaren kapster met de nodige ervaring. Eerder werkte ze bij een verzorgingshuis in Berkel-Enschot als ZZP-er en bij een kapsalon in loondienst.
Het viel mij op dat Silvia zeer sociaalvaardig is en stelt mensen snel op hun rust. Bewoners van De Venloene haalt ze op in de kamers zodat ze niet in de salon of de gemeenschappelijke ruimte hoeven te wachten. Zo nodig brengt ze ook weer terug. Maar niet alleen de ouderen kunnen haar service waarderen. Ook jongeren hebben haar kwaliteiten als kapper inmiddels ontdekt. Silvia is van alle markten thuis als gaat om haarverzorging. Permanenten en watergolven is ze gewend, maar ook moderne technieken beheerst ze dankzij allerlei cursussen. Ze doet er alles aan om bij te blijven om zo veelzijdig te zijn om ook een jonger publiek te kunnen bedienen.
Naast Silvia is er op vrijdag nog een andere kapster: Bregje Reijns. Ook zij is gewend om met zowel oudere en jongere klanten om te gaan. En ook zij heeft een ruime ervaring. Meer dan 20 jaar zit ze in het vak.

De kapsalon is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur. Je kunt er terecht met en zonder afspraak. Natuurlijk gaan de afspraken altijd voor. Voor het maken van een afspraak kun je bellen of een gebruik maken van de website van de kapsalon. En verder kan Silvia het wel van de daken roepen: ook mensen “van buiten” zijn welkom, ook kinderen. Dat maakt wel zo leuk want dan is er meer leven in de brouwerij.

De foto’s zijn gemaakt op 10 december 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?