Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Quality Living

Quality Living

Diana Kanters is een erkende psychosociaal therapeut. Een dergelijke therapeut heeft een vierjarige hogere beroepsopleiding gevolgd. In deze therapie gaat het om het onderzoeken van belemmerende patronen en dieper liggende blokkades bij cliënten. De hulpvrager met zijn hulpvraag staan bij de therapie centraal. Anders gezegd Diana helpt anderen die een duwtje nodig hebben in de goede richting. Ze heeft een luisterend oor en geeft aanwijzingen om weer rust en energie te krijgen.
Aan de Van Immerseelstraat 25 heeft ze haar praktijk. Hier heeft ze ook een kleine winkel met helende edelstenen en geurtjes. De winkel is open na afspraak en je kunt er ook spullen ophalen.

Vrij onlangs heeft Diana het 15-jarig bestaan van haar bedrijf Quality Living gevierd. Voor mij een reden om bij haar langs te gaan. Jaren geleden heb ik bij haar helende edelstenen gekocht. Ik wist waar ik moest zijn. Heel hartelijk was de ontvangst. Uiteraard zijn alle foto’s op gepaste afstand genomen. Bij Quality Living staat de mens centraal, voor mij aanleiding om meerdere portretfoto’s te maken van Diana. Zo zijn de rollen een keer omgedraaid.

De foto’s zijn gemaakt op 9 februari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?