Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Monique Hooijmaijers, keigoed!

Monique Hooijmaijers keigoed

Je moet onder een steen hebben gelegen als je niet weet dat Monique Hooijmaijers stenen beschilderd om deze vervolgens te vondeling te leggen in Loon op Zand. De bedoeling is dat de stenen op een andere plaats weer weggelegd worden voor een volgende vinder. Monique is hiermee in mei van het vorig jaar begonnen. Het zijn vrolijke en opbeurende beschilderingen. Het vinden van een steen is een lichtpuntje in deze sombere tijden. Het niet zo vreemd dat de huisvlijt van Monique erg op prijs wordt gesteld.

Omdat ik graag Loon op Zand in al zijn facetten wil laten zien via mijn fotoblogs heb ik gevraagd aan Monique of ik foto’s mocht maken terwijl ze met de stenen bezig was. Dat mocht. Uiteraard hebben we daarbij de Coronaregels in acht genomen.
Dat het Coronavirus kan leiden tot veel verdriet is Monique jammer genoeg bekend. Het maken van de stenen en de vele positieve reacties van de vinders helpen haar het verdriet te verwerken.

Via social media hoort ze dat haar stenen gevonden worden in verschillend delen van Nederland. Dat vindt ze geweldig. Maar als iemand een steen houdt begrijpt ze dat ook. Dat laatste zal zeker het geval zijn met de 250 kaarsjesstenen die ze heeft neergelegd in het voorportaal van de kerk en die hun weg hebben gevonden naar personen die steun nodig hebben. Monique, je bent keigoed bezig!

 

De foto’s zijn gemaakt op 25 januari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?