Meer recente blogs.

Zonsondergang Andromeda/Kasteelweide


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Zonsondergang Andromeda/Kasteelweide

Oh moet eens zien wat een mooie lucht! Mijn vrouw Ria had gelijk. Zo rond half zes leek de lucht wel in vuur en vlam te staan. Het licht had een rode gloed. Ik liet alles uit mijn handen vallen om snel naar buiten te gaan. Uit ervaring weet ik dat dit soort momenten heel kort duren. Eerlijk gezegd was ik net te laat. De super mooie lucht was alweer op zijn retour. Desondanks toch mooie foto’s gemaakt van de lucht die nog steeds bijzonder was door de gele, oranje, rode, paarse en blauwe tinten…

De foto’s zijn gemaakt op 25 januari 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.