Meer recente blogs.

Luxe kamers en tenten bij De Zwammenberg


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Luxe tenten De Zwammenberg

Aan de 20 in is een veelzijdig horecabedrijf gevestigd. Je kon hier al langer eten en drinken in het restaurant of op het terras en kamperen bij de boer. Sinds dit beschikt het bedrijf ook over heuse luxe hotelkamers/ kamers. Aan een paar nieuwe appartementen wordt nog gewerkt. De nieuwe kamers zien er allemaal erg goed uit en natuurlijk was ik gecharmeerd door de grote foto’s van en De Moer die het decor vormen voor de bedden.

Op de zijn ook nog eens 3 hele luxe kampeertenten verrezen die voorzien zijn van alle gemakken zoals een loungeset, een breedbeeld tv, een toilet en een hele fijne douche. Ook het keukengedeelte is compleet uitgerust. Toen ik de foto’s maakte waren de bedden nog niet opgemaakt maar dat is anders als er gasten zijn. Al met al stijgen ook deze tenten ver boven het gemiddelde uit.

De is lid van de duinboeren. Van oorsprong is het een paddenstoelenteeltbedrijf. De laatste jaren is het accent steeds meer op de horeca en de verblijfsrecreatie komen te liggen. Niet zo heel erg vreemd want de rol van gastheer en gastvrouw lijkt Harrie en Marianne Jansma op het lijf geschreven. Marianne is trouwens een prima kok en ik mocht na het maken van de foto’s genieten van kopje koffie met een heerlijk zelfgebakken appeltaartje.
Ten tijde van het nemen van de foto’s waren de laatste Corona-versoepelingen nog niet doorgevoerd. Dat wil zeggen dat het restaurant nog niet in gebruik was. Sinds vandaag kan er weer binnen gegeten worden. Omdat ik vorig jaar een fotoblog gemaakt heb over het restaurant kun je toch bekijken hoe het restaurant eruitziet. Zie https://loonsfotowerk.nl/zwammenberg/ (met een link naar de website van De Zwammenberg). Het restaurant beschikt over een koelinstallatie waardoor het bij warm weer aangenaam vertoeven is.

De foto’s zijn gemaakt op 12 mei, 30 mei en 2 juni 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.