Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Jeugdvakantiewerk 2022 Loon op Zand

jeugdvakantiewerk

Stichting Jeugdvakantiewerk Loon op Zand organiseert een week vol met leuke activiteiten. Deze week was het weer zover. Na twee rustige coronajaren konden ze weer helemaal los.

Het was wel even lastig om voldoende vrijwilligers bij elkaar krijgen. De stichting is namelijk geheel afhankelijk van vrijwilligers. Gelukkig is dat weer gelukt.

Dit jaar zijn niet alle activiteiten in het dorp in de omgeving van de Wetering. Twee belangrijke sponsoren te weten: AMO – Begeleiding & opvang en Pannenkoekenrestaurant De Financiën hebben hun faciliteiten beschikbaar gesteld voor de activiteiten van Jeugdvakantiewerk. Op en Top Dagbesteding  leverde extra handjes bij het uitschenken van ranja.

Het hoogtepunt voor de bovenbouw is traditioneel een nacht blijven slapen met zijn allen, hoewel van slapen meestal niet zo heel van komt… Dit jaar gebeurde dat in de logeeraccommodatie van AMO. Een mooie slaapplek. Van Alexander van den Akker, de man achter AMO, mocht ik foto’s maken net voordat het Jeugdvakantiewerk ter plekke neerstreek. Na aankomst legde Alexander de regels van AMO uit. Van nagenoeg alle speelmogelijkheden mocht gebruik gemaakt worden. Er kon naar hartenlust gespeeld worden. Tegen het vallen van de avond leverde dat mooie plaatjes op. Sommige kinderen waren er helemaal onderste boven van… 🙂

Bij De Financiën kon gebruik worden van de speeltuin en van de midgetgolfbaan. Leuk om te constateren was dat de leiding jeugdsentiment ophaalde op de familieschommel.

Door de hitte van deze week was een aangepast rooster. Maar beter warm en zonnig dan nat en koud. Veel kinderen (en vrijwilligers) hebben volgens mij genoten dankzij degenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

De foto’s zijn gemaakt op 23, 24 en 25 augustus 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?