Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Coop wordt PLUS, deel 1

Wat eten we vandaag?

De supermarkt in Loon op Zand verkeert in een transitie, Coop wordt PLUS.

Voor degenen die hun dagelijkse boodschappen doen in ons dorp is het geen verrassing. Al maanden geleden was bekend gemaakt dat de omzetting zou gaan plaatsvinden. De laatste weken waren alle verse producten voorradig maar ander producten werden niet meer aangevuld.
Deze ochtend  was het uitverkoop. Iedereen kreeg op nagenoeg het volledige assortiment 50% korting. Diverse dorpsgenoten lieten deze buitenkans zich niet ontgaan. De uitverkoop was tot 13:00 uur maar rond 10:00 uur waren heel veel schappen al leeg.

Over een week hebben we weer een goed gevulde supermarkt. Kan ik weer te voet met tas op wielen naar het Oranjeplein. Goed voor mij en voor het milieu…

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de omzetting. Meteen na de sluiting gingen de medewerkers aan de gang om de alles verder op te ruimen.

De foto’s zijn gemaakt op 23 augustus 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?