Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Bloembakken centrum Loon op Zand

Bloembakken centrum Loon op Zand

Met bloembakken willen de centrumondernemers van Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” zien dat we een kleurrijk en bloeiend dorp wonen.

Op 2 augustus 2022 is in de Facebookgroep Loon op Zand het volgende bericht geplaatst:

Ze zijn er weer
Fleurige Hanging Baskets sieren het centrum van Loon op Zand op.
Als oplettende bewoner en bezoeker van Loon op Zand kan het u niet zijn ontgaan. Ze hangen er weer, de fleurige hanging baskets aan iedere lantarenpaal in het dorp.

Fleurige uitstraling
Deze fraaie plantenbakken worden aangeboden aan alle bewoners, bezoekers en toeristen van Loon op Zand… Natuurlijk! Door de Loonse centrumondernemers.

Loon op Zand… Natuurlijk!
Loon op Zand is een uniek dorp met vele prachtige monumenten en bijzondere plekjes. Omgeven door bossen, duinen en prachtige natuur. Centraal gelegen in de regio. Poort en startpunt naar diverse activiteiten in een fraaie toeristische omgeving.

Krachtterm
Geen wonder dat termen als gastvrij, gezellig, betrokken, en vakkundig bij Loon op Zand… Natuurlijk! Horen. Niet gewoon, maar gewoon vanzelfsprekend. Iets waar we als dorp trots op mogen zijn. De term Loon op Zand… Natuurlijk! Mag veel vaker en krachtiger gebruikt worden om te laten zien hoe goed we het in Loon op Zand voor elkaar hebben.

Kleurrijk en bloeiend
De hanging baskets worden wekelijks verzorgd en van water voorzien door een professioneel bedrijf. De centrumondernemers van Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” willen met trots laten zien dat we een kleurrijk en bloeiend dorp zijn. Door te winkelen en verblijven in ‘hartje’ Loon op Zand, kunnen onze ondernemers dat nog jaren doen.”
 
 
Hanging baskets, in gewoon Nederlands zijn dat natuurlijk bloembakken. Er zijn heel veel toeristen in ons dorp, maar veel Engelstaligen zijn daar niet bij…
 
De bloembakken staan er goed bij en zijn inderdaad fleurig. Afgelopen donderdag werden in de middag heftige regenbuien voorspeld. Daarom heb ik gewapend met een statief voor de middag foto’s gemaakt. Het statief heb ik gebruikt om met mijn mobiel een hoger standpunt in te kunnen nemen. De hemel was bewolkt. De volgende dag scheen de zon. Omdat bloemen dan beter tot hun recht komen heb ik ook op vrijdag foto’s gemaakt.
 
Nog een paar opmerkingen over de foto’s. Op het Oranjeplein viel mij op dat het boerenprotest ook het centrum van Loon op Zand heeft bereikt. En verder merk ik op dat het oranje van de Coöp binnenkort vervangen zal gaan worden door groen van Plus.

De foto’s zijn gemaakt op 17 en 18 augustus 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?