Meer recente blogs.

Jazz trimsalon


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Jazz Trimsalon

Al vanaf 2015 exploiteert Bram van Beers zijn trimsalon aan het nr 12. Hij is met de trimsalon begonnen toen bleek dat het trimmen van Fox Terriërs in de vingers had. Met zijn eigen heeft hij diverse prijzen gewonnen. Na het volgen van een professionele opleiding voor het trimmen van honden besloot hij van zijn hobby zijn werk te maken.
De trimsalon ligt wat verscholen. Maar de klanten, die zelfs uit België en Duitsland komen, weten hem wel te vinden. Je kunt hier terecht voor het knippen, scheren, borstelen, kammen en plukken van de vacht van je hond. Maar ook voor een wasbeurt. De salon heeft een badkamer met een föhn. Voor elke soort vacht heeft Bram een andere shampoo. Bij Jazz kun je diverse verzorgingsproducten kopen voor je hond.
Het is mooi om te zien zoals Bram bezig is een hond te voorzien van een nieuw kapsel. Daar is hij een hele tijd mee bezig. Aan alles is te zien dat Bram weet hoe met om te gaan. Geduldig wordt de behandeling ondergaan.

Een attractie zijn de kaketoes die Bram heeft. Deze zijn overdag in de salon en mogen soms los. Een buitenkansje voor mij als fotograaf om deze dieren vast te leggen. Ze zijn heerlijk nieuwsgierig en niet cameraschuw… 😉

De foto’s zijn gemaakt op 30 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.