logo Loonsfotowerk.nl

IJssalon Delizioso verplaats


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
IJssalon Delizioso verplaatst

Dat je bij ijssalon Delizioso terecht kunt voor een lekker ijsje is bij velen bekend. Ruim een maand geleden verhuisde de ijssalon van de achterkant naar de voorkant in het pand 36, waar ook zwemschool Vital gevestigd is. Dit kon door het vertrek van Buro Jij naar de .
De opening van de ijssalon eind maart was wat vervroegd omdat het toen mooi weer was. Eigenlijk zou de salon met Pasen openen maar voor dat weekend was slecht weer voorspeld.

Het was een mooi openingsaanbieding: twee bolletjes ijs voor de prijs van één. Heel wat inwoners van Loon op Zand maakten in de periode van 29 maart tot en met 2 april hiervan gebruik. Er was steeds een lange rij voor de deur. Dat die rij lang was, kwam natuurlijk ook door de 1,5 meter afstand die in acht genomen moet worden. Geproefd kon worden dat de kwaliteit van het ijs als vanouds is. Na de opening liet de verdere aankleding even op zich wachten, maar deze is nu grotendeels klaar. Vandaar dat ik nu pas foto’s gemaakt heb.

Delizioso verkoopt overigens vers Italiaans ijs en een aantal sorbets, glutenvrij en vegan. Ze hebben ook milkshakes welke gemaakt kunnen worden van alle smaken uit de vitrine (of een mix van smaken). Daarnaast zijn ook ijscoupes en wafels met ijs te koop. Voor de liefhebbers zijn er ook aardbeispiezen omhuld met echte Belgische chocolade. Een mooie plek voor een lekkerbek zoals ik.

De foto’s zijn gemaakt op 4 april en 1 mei 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up