Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Do. Onderhouden is behouden

Do De Wwetering

Do De Wetering vraagt aandacht voor de slechte staat van De Wetering. Alom wordt gevreesd dat het uitstel van onderhoud het verval compleet maakt.

Op ludieke wijze wordt actie gevoerd. In de nacht van 10 op 11 november zijn er op heel veel plekken pamfletten gehangen die laten zijn wat er allemaal in De Wetering gebeurt. Het is de plek van Dorpsfeesten, sportevenementen zoals de Nacht van Loon op Zand en de 80 van de Langstraat, leerlingen van basisscholen gymmen er, tentoonstellingen van kunst, rommelmarkten, het maken van muziek en veel andere zaken. Het is het sociale kloppende hart van onze dorpsgemeenschap. Het is niet vreemd dat veel dorpsbewoners de gang van zaken rond De Wetering met lede ogen aanzien.
Op heel plekken zijn de pamfletten opgehangen. Het is duidelijk dat het hier niet om een eenmansactie gaat.

De foto’s zijn gemaakt op 12 november 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?