Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Avondvierdaagse 2023 donderdag

Avondvierdaagse 2023 donderdag

De laatste avond van de Avondvierdaagse is avond van de intocht. Deze vond plaats op het industrieterrein bij Autobedrijf Van Os. Maar voordat de wandelaars daar waren werd er eerst nog door de Loonse en Drunense Duinen gelopen. Alle wandelaars liepen 5 km. Bij de plek van de intocht hadden veel familieleden van de wandelaars zich verzameld met bloemen, snoep en kransen om de deelnemers te eren met hun prestatie. Alle deelnemers kregen een spek en een ijsje.
Nadat iedereen binnen was ging parcourschef Ad Leermakers over tot de prijsuitreiking voor de deelnemende groepen. De grote wisseltrofee ging naar de groepen Amarant en Stamhuys. Afgesproken werd dat de beker het ene halfjaar bij Amarant zou staan en het andere half jaar bij het Stamhuys.
Onder begeleiding van Fanfare Concordia maakten de wandelaard de tocht af richting De Wetering. Daar was voor de ingeschreven deelnemers een medaille. Ze werden daar muzikaal onthaalt door Sophia’s die samen met Concordia speelden.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagde avondvierdaagse. Op naar het volgende jaar wanneer de 50e Loonse Avondvierdaagse wordt gehouden. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Dit jaar waren er 25 vrijwilligers, dat lijk misschien veel, maar er moet veel werk worden verzet. Daarnaast is een verjonging van de vrijwilligers gewenst.

Een evenement als de Loonse Avondvierdaagse kan ook niet zonder sponsoring/steun van anderen. De editie van dit jaar was mogelijk dankzij:
Autobedrijf Van Os
Van Gompel en van Loon zonwering en rolluiken
Installatiebedrijf IJpelaar  Loon op Zand
Scouting Pastoor Simons groep Loon op Zand
PLUS Supermarkt Loon op Zand
De Zaak vol Smaak Thijs van Loon Slagerij & Traiteur
Ondernemers “Cooperatie De Bank”
Kivits Isolatietechniek
MN-installatietechniek
Nick Paijmans tuinaanleg
Wsv Hart van Brabant-Nacht van Loon op Zand.
Met dank voor de medewerking aan:
De Wetering, Gemeente Loon op Zand, Muziekverenigingen Concordia, Sophia’s Vereeniging en  Hopeloons, EHBO-vereniging Sint Rafaël Loon op Zand           

De foto’s zijn gemaakt op 25 mei 2023

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?