Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

50e Avondvierdaagse, maandag

50e Avondvierdaagse, maandag 1

De 50e Avondvierdaagse van Loon op Zand georganiseerd door Loduka is op maandag 13 mei 2024 gestart. In verband met het sluiten van De Wetering was het vertrek- en aankomstpunt het schoolplein van basisschool De Blokkendoos.
Ad Leermakers van Loduka heette iedereen welkom en verklapte dat de sluitavond donderdag iets bijzonders wordt. Hij raadde iedereen aan om dan een fototoestel of mobiel bij zich te hebben.

De opening van de Avondvierdaagse werd verricht door wethouder Suzan Mandemakers. Ze deed dat door een paar jonge deelnemers uit te nodigen aan een bel te trekken.
De wandelaars begonnen hierna hun tocht van 5 of 10 km. Deze ging via de Ruilverkavelingsweg naar de Loonse Molenstraat richting te Loonse en Drunense Duinen. In de Baden Powellweg was een controlepost en een traktatie.
Ook bij de Plus aan het Oranjeplein was een kleine traktatie voor alle deelnemers en ook wat te drinken.

Het was weer een Loons feestje. Loduka, verkeersregelaars en alle vrijwilligers, dank voor jullie inspanningen.

De foto’s zijn gemaakt op 13 mei 2024

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?