Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

50e Avondvierdaagse, dinsdag

50e Avondvierdaagse, dinsdag

De start van de dinsdagavond van de 50e editie van de Avondvierdaagse Loon op Zand was opnieuw bij basisschool De Blokkendoos. Er was regen en onweer voorspeld. Reden voor de organisatie om de 10 km route af te gelasten. Alle 700 deelnemers liepen dus 5 km.
Wethouder Tess van de Wiel was namens de gemeente aanwezig bij de start. Het luiden van de bel werd opnieuw gedaan door een drietal jonge deelnemers.
De route ging over het Moleneind, waar een controlepost was en alle deelnemers een snoepje kregen. Vervolgens werd er een doorsteek gemaakt richting de Kasteellaan en Klokkenlaan. Bij de scouting werden de wandelaars muzikaal onthaald en was er wat te drinken.
Ondertussen werd de lucht steeds dreigender… De laatste wandelaars liepen in de stromende regen terug naar De Blokkendoos. Hoefde je daar niet te zijn dan mocht je van de organisatie ook direct naar huis. Tot op zijn huid toe nat kwam de fotograaf van Loonsfotowerk.nl daar aan…

De foto’s zijn gemaakt op 14 mei 2024.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?