logo Loonsfotowerk.nl

Winters Castellanie


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Winterse Castellanie

In de buurt van het is gelegen. Dit wooncomplex kenmerkt zich ook door witte huizen en appartementengebouwen. Een mooie plek om nog meer witte foto’s te maken.
Ook hier diende de het vorige week zich aan in de vorm van de eerste bloeiende narcissen. Door de sneeuwval en de kou is deze bloei abrupt afgebroken.
Een ijverige bewoner was druk bezig met een pad sneeuwvrij te maken. Daar had hij een flinke klus aan want gisteren is er een flink pak gevallen. Door de wind waren er ook sneeuwduinen ontstaan.
Op mijn foto’s probeer ik altijd auto’s zo min mogelijk in beeld te brengen omdat ze vaak niet in beeld/compositie passen. Door de sneeuw vallen ze meer weg en kunnen ze juist een abstract en vervreemdend effect hebben. Zeker als niet alledaagse bebouwing de achtergrond vormt.
Ten slotte nog een paar winterse foto’s die niet gemaakt zijn bij Castellanie.

De foto’s zijn gemaakt op 7 februari 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up