Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Winters Castellanie

Winterse Castellanie

In de buurt van het Witte Kasteel is Castellanie gelegen. Dit wooncomplex kenmerkt zich ook door witte huizen en appartementengebouwen. Een mooie plek om nog meer witte foto’s te maken.
Ook hier diende de het voorjaar vorige week zich aan in de vorm van de eerste bloeiende narcissen. Door de sneeuwval en de kou is deze bloei abrupt afgebroken.
Een ijverige bewoner was druk bezig met een pad sneeuwvrij te maken. Daar had hij een flinke klus aan want gisteren is er een flink pak gevallen. Door de wind waren er ook sneeuwduinen ontstaan.
Op mijn foto’s probeer ik altijd auto’s zo min mogelijk in beeld te brengen omdat ze vaak niet in beeld/compositie passen. Door de sneeuw vallen ze meer weg en kunnen ze juist een abstract en vervreemdend effect hebben. Zeker als niet alledaagse bebouwing de achtergrond vormt.
Ten slotte nog een paar winterse foto’s die niet gemaakt zijn bij Castellanie.

De foto’s zijn gemaakt op 7 februari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?