Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Vogelfeest Van Gorkum

Vogelfeest Van Gorkum

Kou en sneeuw, bijna heel de week wordt hiervoor gewaarschuwd. Voor velen een leuke afwisseling, voor anderen die slecht ter been zijn minder prettig.
Vogels kunnen als er sneeuw ligt moeilijker aan voedsel komen. Bijvoeren is dan geboden. Dat kan met vogelzaad, pinda’s en vetbollen. Maar het kan ook met de toetjes, gebakjes en taarten die Ine van Gorkum en schoondochter Winnie van Gorkum maken in een schuur aan de Loonse Molenstraat 32, schuin tegenover TerraVie. Veel wandelaars en fietsers kennen deze locatie door de verkoop van verse groenten en pompoenen in de zomer en herfst.
Ine en Winnie maken er een echt feestje van voor de vogels. Niet voor niets heet de Facebookpagina van hun “Vogelfeest Van Gorkum”.

Met zoutloos vet en vogelzaad maken zij hun lekkernijen waar vooral mezen dol op zijn. De taartjes zien er aantrekkelijk uit en zijn leuk om jezelf cadeau te doen of om weg te geven. Afhalen of bezorging kan op afspraak.

De foto’s zijn gemaakt op 3 februari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?