logo Loonsfotowerk.nl

Vogelfeest Van Gorkum


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vogelfeest Van Gorkum

Kou en sneeuw, bijna heel de week wordt hiervoor gewaarschuwd. Voor velen een leuke afwisseling, voor anderen die slecht ter been zijn minder prettig.
Vogels kunnen als er sneeuw ligt moeilijker aan voedsel komen. Bijvoeren is dan geboden. Dat kan met vogelzaad, pinda’s en vetbollen. Maar het kan ook met de toetjes, gebakjes en taarten die Ine van Gorkum en schoondochter Winnie van Gorkum maken in een schuur aan de 32, schuin tegenover . Veel wandelaars en fietsers kennen deze locatie door de verkoop van verse groenten en pompoenen in de en .
Ine en Winnie maken er een echt feestje van voor de vogels. Niet voor niets heet de Facebookpagina van hun “Vogelfeest Van Gorkum”.

Met zoutloos vet en vogelzaad maken zij hun lekkernijen waar vooral mezen dol op zijn. De taartjes zien er aantrekkelijk uit en zijn leuk om jezelf cadeau te doen of om weg te geven. Afhalen of bezorging kan op afspraak.

De foto’s zijn gemaakt op 3 februari 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up